Ankomster och Avgångar

Flyginformation för ankomster och avgångar

Har du en flygtid du vill kontrollera? Vi har samlat hit nyttiga länkar gällande flygankomster- och avgångar. Observera att flyginformationen baseras på information från flygbolagen. Ankomst- och avgångstider kan ändras och vi tar inte ansvar för eventuella felaktigheter.

Obs! Kontrollera din flyginformation

För att hitta rätt flyg rekommenderar vi att du kontrollerar ditt flygnummer, och kontrollerar därefter status på flyget. Nedan hittar du direkta länkar till ankomster och avgångar för Sveriges två största flygplatser, Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter. Om du söker ankomster eller avgångar från en annan flygplats, rekommenderar vi att du kollar upp vår lista på Flygplatser, och söker informationen från respektive flygplats egna webbsida. Listan visar endast den nyaste flyginformationen och om man vill ha information utanför dessa tider så måste man ändra tidsperioden.

Stockholm Arlanda Airport

stockholm-arlanda-ankomster-avgangar

Ankomster | Stockholm Arlanda Airport

Avgångar | Stockholm Arlanda Airport

 

Göteborg Landvetter Airport

goteborg-landvetter-ankomster-avgangar

Ankomster | Göteborg Landvetter Airport

Avgångar | Göteborg Landvetter Airport

 

Mobila funktioner – Ladda ner Swedavia Mobile App

Swedavia erbjuder en fantastisk mobil app som erbjuder information på alla Swedavias 10 flygplatser. I appen hittar du massvis med nyttiga funktioner och den ger dig all information du behöver för att ha full koll på din flygresa. Det bästa är att den är helt gratis för alla resenärer. Appen finns att ladda både till iOS- och Android.

Funktionaliteter i appen

  • En startsida dit användaren har möjlighet att lägga till sitt flyg. All den relevanta informationen lättillgängligt – terminal, incheckningsdisk, boarding och gate.
  • Informationen om ditt kommande flyg: ankomst/avgång, gate, tid för boarding och incheckningsdisk. Möjligheten att lägga till flyget på startsidan och checka in direkt via appen. Landar du på en Swedaviaflygplats ser du även när ditt bagage beräknas ankomma.
  • Möjlighet att hantera din parkering på flygfältet – reservera och och betala parkeringen innan avresan. Då har du möjlighet att garantera en parkeringsplats nära flyget.
  • Alla kartor du behöver –  både terminal och parkeringsområdena.
  • Information om flygplatsens serviceutbud – shopping, mat, och transport från och till flygplatsen (Arlanda Express).
Copy link