Vår TOP 5 Flygradar app – Se flygtrafiken på karta med dessa mobila apps

De bästa flytrackerapparna gör mycket mer än uppdaterar dig om din avgångstid. Idag bär vi med oss vår smartphone överallt, och det finns flera olika mobile apps som erbjuder flera olika verktyg för att hålla koll på flyg. Det spårar inte endast dina flyg, utan varnar dig för förseningar, och ger dig tips över var det lönar sig att äta under en 5 timmars layover. Vi bestämde oss att samla de mest populära appsen i en lista.

Flightradar24

flightradar24

Du kan leka flygledare med Flightradar24, en app som fungerar mycket som deras webbtjänst. Du har tillgång till realtidsinformation som flystatus, dvs. planerad och faktisk avgång samt ankomsttider, rutt, hastighet och höjd av enskilda flygningar. Det finns även roliga tilläggsfunktioner som Cockpit View, där du har möjligheten att se igenom pilotens ögon och en Augmented Reality View som identifierar planen som flyger över huvudet när du riktar telefonens kamera upp i luften. (iOS, Android)

FlightAware Flight Tracker

flightaware

Förutom att spåra realtidsflygstatus och lokalisera kommersiella flyg över hela världen på en karta, kan FlightAware visa vilka flygplan som finns i närheten av dig (och vart de är på väg). Du kan även zooma in och ut på en världskarta, och det bästa med appen är att den är gratis. (iOS, Android)

FlightBoard

flightboard

Ibland är allt du vill ha en enkel lista på ankomster och avgångar – i liknande stil som du kan hitta på en flygplats. Lyckligtvis är det precis detta som Flightboard erbjuder, genom en enkel och klar design och för mer än 1400 flygbolag som reser till och från mer än 3000 flygplatser, med uppdateringar som görs var femte minut. Om appens tilltalande traditionella design ser bekant ut, beror det förmodligen för att den baseras på listan som finns på Paris Charles de Gaulle flygplats. (iOS, Android)

FlightView Free

flightview

Att ta sig in, igenom, och ut från en flygstation kräver många olika steg. Det finns skor och smycken att ta bort, bärbara datorer som måste placeras i eget fack och skilt tas ut i säkerhetskontrollen, ID och biljetter att hålla ordning på – och listan fortsätter. FlightViews My Trips-funktion låter dig ordna din resplan: förmedla alla dina e-postmeddelanden som har med resan att göra och låt appen göra resten. Även denna app är gratis. (iOS, Android)

Copy link